Köp nu och få fri mat i 3 månader

Tack vare de digitala låsen från Glue kan du även få maten levererad rakt in i kylskåpet om du inte är hemma.

Upplev möjligheterna med nyckelfria lås

Köper du bostad i Skulpturparken får du en unik möjlighet att uppleva fördelarna med digitala lås från Glue. Alla boende i Skulpturparken får nämligen fri mat från MatHem – i tre månader. Är ingen hemma kan du dessutom få maten levererad hela vägen in i kylskåpet. Du frigör därmed tid att istället spendera på jobbet, gymmet eller tillsammans med vänner och familj. Ett mer bekvämt vardagsliv helt enkelt.

Så funkar det

Varje månad fylls ditt MatHem-konto med krediter du kan använda för att handla. Hur många krediter du har att handla per månad beror på vilken lägenhetstyp du har köpt. Läs gärna villkoren längre ned på sidan. Där får du också svar på frågor om hur tjänsten fungerar rent praktiskt. Om du har fler funderingar är du varmt välkommen att kontakta mäklaren som hjälper dig.

Med Glue-appen kan du ge MatHem tillfällig access till din bostad.

Med Skulpturparkens elektroniska låssystem kan du med hjälp av digitala nycklar ge företag tillfällig access till din lägenhet. Alla in-i-hemmet-leveranser från MatHem filmas av chauffören och du får videokvitto skickat till dig när den är slutförd. Notiser skickas när budet öppnat och låst dörren. Vill du läsa mer om in-i-hemmet-leveranser hittar du information på gluehome.com.

Med digitala lås från Glue kan du leva ett enklare och mer bekvämt vardagsliv. Välkommen hem till Skulpturparken!

I samarbete med


FAQ

 • Vad händer om jag handlar för fler krediter än vad jag har kvar på kontot?

  Om krediterna tar slut innan nästa påfyllning betalar du själv överskjutande belopp.

 • Hur beställer jag mat från MatHem.se?

  Alla beställningar sker via MatHem.se där du också hittar samlad information om hur du går till väga samt hur du gör för att få matleveranser in-i-hemmet. Viktigt att den mailadress du använder på MatHem.se även är den mailadress du uppgett till oss.

 • Hur många krediter får jag per månad?

  Du får en fastställd summa krediter att handla för per månad, hur många beror på vilken lägenhetstyp du köpt. Sammanställningen nedan visar hur många krediter du får per månad baserat på den lägenhetstyp du köpt.

  1ROK = 1 500 krediter
  2ROK = 3 000 krediter
  3ROK = 4 500 krediter
  4ROK = 6 000 krediter

 • Vad är kredit/krediter och hur fungerar dem?

  Kredit är den valuta du har tillgodo när du handlar på MatHem.se. Ditt konto fylls på med en fastställd summa krediter den första vardagen i månaden (flyttar du in i juni exempelvis fylls dina första krediter på den 1 juli). En (1) kredit har samma värde som en (1) krona (SEK).

 • Kan jag spara krediter från en månad till en annan?

  Ja, du kan spara på dina krediter, dock som längst till 2021-09-30 då ej utnyttjade krediter tas bort från ditt konto.

 • Var vänder jag mig om jag behöver support?

  Vid frågor om MatHems tjänster kontaktar du MatHem. Om du har frågor gällande ditt Glue Lock-lås kontaktar du Glue Home's kundtjänst. Har du frågor om detta erbjudande eller om din lägenhet kontaktar du kundkoordinatorn.

Villkor

 • Villkor

  Erbjudandet gäller för ”köpare 1” som skriver upplåtelseavtal för en bostad i Skulpturparken. För att ta del av erbjudandet behöver upplåtelseavtal signeras senast 2020-08-31. Köpare som tar del av erbjudandet har rätt att välja produkter, leveransform och leveransdag på motsvarande sätt som en vanlig MatHem-kund i enlighet med MatHems allmänna villkor. Erbjudandet gäller under tre månader från köparens tillträdesdatum i brf Skulpturparken. Erbjudandet gäller enbart så länge kunden är skriven på adressen och för den kund som är ”köpare 1” på upplåtelseavtalet. Einar Mattsson åtar sig att fylla på Köpare 1:s konto på Mathem.se med 1 500 kredits gånger bostadens antal ROK enligt upplåtelseavtal. Det går inte att beställa varor in-i-hemmet som kräver uppvisande av legitimation. Skattekonsekvenser hanteras av köparen. Tabellen nedan visar antal kredits tillgodo per lägenhetsstorlek:

  Lägenhetsstorlek Inköpsbudget/Kund/Mån
  1 rum och kök 1 500 kr
  2 rum och kök 3 000 kr
  3 rum och kök 4 500 kr
  4 rum och kök 6 000 kr

   

Om Einar Mattsson

1927 lämnade bondsonen Einar Mattsson sitt familjehem på Väddö för att ta anställning som snickare i Stockholm. Med sig hade han sina bara händer och en egenhändigt hopsnickrad verktygslåda. Det blev första steget på en spännande resa där han gick från att visa framfötterna som timmerman till att bli en engagerad byggmästare som var med och utvecklade det moderna Stockholm.

Ända sedan Einar Mattsson började har vi velat driva på och sätta en ny standard för boendet i Stockholm. Från små detaljer i kök och sovrum till funktion och intryck hos hela kvarter. Därför har vi tagit fram en utvecklingsplattform som styr vårt arbete i de projekt som vi skapar, och som ger oss möjlighet att lägenhet för lägenhet, hus för hus, område för område, ge invånarna i Stockholm mer värde för pengarna.

Läs mer om Einar Mattsson på einarmattsson.se