Köp nu och få fri mat i 1 år

Köp en bostad i Skulpturparken innan 15 december 2019 så bjuder vi på maten i ett helt år. I samarbete med MatHem.

Erbjudande

Fri mat i 1 år

Om du köper en bostad i Skulpturparken senast den 15 december 2019 kan du välja att ta del av ett erbjudande om fri mat i ett helt år. Maten beställer du smidigt via MatHem.se där du också väljer hur du vill ha den levererad - antingen knackar chauffören på hemma hos dig eller så kan du få maten levererad hela vägen in i ditt kylskåp, om du inte är hemma.

Varje månad fylls ditt MatHem-konto med krediter du kan använda för att handla. Hur många krediter du har att handla per månad beror på vilken lägenhetstyp du har köpt. Läs gärna villkoren längre ned på sidan. Där får du också svar på frågor om hur tjänsten fungerar rent praktiskt. Om du har fler funderingar är du varmt välkommen att kontakta mäklaren som hjälper dig.

Med Glue-appen kan du ge MatHem tillfällig access till din bostad.

Med Skulpturparkens elektroniska låssystem kan du med hjälp av digitala nycklar ge MatHem tillfällig access till din lägenhet. Alla in-i-hemmet-leveranser filmas av chauffören och du får videokvitto skickat till dig när den är slutförd. Notiser skickas när budet öppnat och låst dörren.

Att få fri mat hem till dörren eller in i ditt kylskåp gör inte bara ditt liv mer bekvämt – du frigör dessutom tid du istället kan spendera på jobbet, gymmet eller med familj och vänner, samtidigt som du vet att alla leveranser sker på ett säkert sätt. Välkommen hem till Skulpturparken!

I samarbete med


FAQ

Villkor

 • Villkor

  Erbjudandet gäller för ”köpare 1” som skriver upplåtelseavtal för en bostad i Skulpturparken. För att ta del av erbjudandet behöver bokningsavtal signeras senast den 15 december 2019. Köpare som tar del av erbjudandet har rätt att välja produkter, leveransform och leveransdag på motsvarande sätt som en vanlig MatHem-kund i enlighet med MatHems allmänna villkor. Erbjudandet gäller under ett år från tillträdesdatum i brf Skulpturparken. Erbjudandet gäller enbart så länge kunden är skriven på adressen och för den kund som är ”köpare 1” på upplåtelseavtalet. Einar Mattsson åtar sig att fylla på Köpare 1 konto på Mathem.se med 1 500 kredits gånger bostadens antal ROK enligt upplåtelseavtal. Det går inte att beställa varor in-i-hemmet som kräver uppvisande av legitimation. Eventuella skattekonsekvenser hanteras av köparen. Tabellen nedan visar antal kredits tillgodo per lägenhetsstorlek:

   

  Lägenhetsstorlek Inköpsbudget/Kund/Mån
  1 rum och kök 1 500 kr
  2 rum och kök 3 000 kr
  4 rum och kök 6 000 kr

   

Om Einar Mattsson

1927 lämnade bondsonen Einar Mattsson sitt familjehem på Väddö för att ta anställning som snickare i Stockholm. Med sig hade han sina bara händer och en egenhändigt hopsnickrad verktygslåda. Det blev första steget på en spännande resa där han gick från att visa framfötterna som timmerman till att bli en engagerad byggmästare som var med och utvecklade det moderna Stockholm.

Ända sedan Einar Mattsson började har vi velat driva på och sätta en ny standard för boendet i Stockholm. Från små detaljer i kök och sovrum till funktion och intryck hos hela kvarter. Därför har vi tagit fram en utvecklingsplattform som styr vårt arbete i de projekt som vi skapar, och som ger oss möjlighet att lägenhet för lägenhet, hus för hus, område för område, ge invånarna i Stockholm mer värde för pengarna.

Läs mer om Einar Mattsson på einarmattsson.se