Ljusa och smart planerade lägenheter

Hitta rätt lägenhet för dig

Variationen mellan lägenheterna i brf Skulpturparken blir stor, så du kan hitta den som passar just dig. Gemensamma nämnare är att de alla erbjuder generöst ljusinsläpp, yteffektiv planlösning, god möblerbarhet och hög standard.

Köper du en bostadsrätt här får du mycket för pengarna, både per kvadratmeter och när det gäller standard. Einar Mattsson erbjuder material och funktioner som genomgående är av hög kvalitet. Som exempel kan nämnas golv med enstavsparkett, stenbänkskiva i köket och helkaklade, fullt utrustade badrum med tvättmaskin, torktumlare och förvaring.

Husens varierade utformning gör att lägenheterna inte ser likadana ut. Det finns goda möjligheter att hitta något som passar dina specifika behov. Alla lägenheter bjuder på mycket ljus och smarta planlösningar gör att du får ut mesta möjliga av dina kvadratmetrar. I och med att uppvärmningen sker via luftkanaler i golvstommen uppnås en jämn temperatur oavsett årstid. Dessutom behövs inga element och det blir lätt att möblera sin lägenhet.

De flesta tvåor ligger på mellan 45-50 kvadratmeter, ettorna är på 34 kvadratmeter, treorna 67 respektive 78 kvadratmeter och fyrorna på mellan 80-90 kvadratmeter. Alla lägenheter har balkong eller uteplats, utom två stycken som istället har stor takterass med förråd. I övrigt finns möjligheter till förvaring antingen i förråd inne i lägenheten eller i källarförråd. Källare och varmgarage nås direkt via tre av de fem hissarna.

Om Einar Mattsson

1927 lämnade bondsonen Einar Mattsson sitt familjehem på Väddö för att ta anställning som snickare i Stockholm. Med sig hade han sina bara händer och en egenhändigt hopsnickrad verktygslåda. Det blev första steget på en spännande resa där han gick från att visa framfötterna som timmerman till att bli en engagerad byggmästare som var med och utvecklade det moderna Stockholm.

Ända sedan Einar Mattsson började har vi velat driva på och sätta en ny standard för boendet i Stockholm. Från små detaljer i kök och sovrum till funktion och intryck hos hela kvarter. Därför har vi tagit fram en utvecklingsplattform som styr vårt arbete i de projekt som vi skapar, och som ger oss möjlighet att lägenhet för lägenhet, hus för hus, område för område, ge invånarna i Stockholm mer värde för pengarna.

Läs mer om Einar Mattsson på einarmattsson.se